Paardensport

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Schoonheidswedstrijd Arabische Paarden

Er worden deelnemers verwacht uit meer dan 14 landen. We verwachten o.a. royalty’s uit de Emiraten, Koeweit, Saoedi-Arabië...

De paarden worden gekeurd door een internationale jury, die de paarden beoordeelt op vijf topics , het “type, conformatie, benen, hoofd & hals, beweging, en dit in hun respectievelijke categorie ( leeftijd & gender). Na de verschillende reeksen volgt een kampioenschap waar de eerste twee paarden van elke reeks mogen aantreden.

 

 

België als draaischijf!

 

België is een draaischijf in het wereldje van de Arabische paardenfokkerij. We krijgen wekelijks bezoek van kopers uit de gehele wereld. We hebben tal van professionele training centers, waar ze deze paarden voorbereiden op het showgebeuren. Dit paardenras, het raszuiverste van alle paarden, ook het mooiste meest nobele, is een statussymbool geworden zowat “around the Globe”.

Door zijn minzaam karakter is het een familiepaardje bij uitstek.  

      

VIP dorp


Er is een luxueuze VIP afdeling voor deelnemers en genodigden waar een hapje en drankje op niveau wordt voorzien.

Rond de piste is er mogelijkheid voor de bezoekers om het gebeuren te volgen en ook een hapje en drinks te nuttigen. Iedereen is er van harte welkom.

Standen voor verkoop of informatie rond alles wat met de paardensport te maken heeft, kunnen zich aansluiten naast en rond dit gebeuren.


Live Streaming

Een super-professioneel team dat via life streaming deze wedstrijd aankondigt en uitzendt, heeft 4,6 miljoen kijkers wereldwijd. (Arabian Essence)

Via ons Nationaal Stamboek en tijdschrift wordt er publicatie gemaakt van dit gebeuren. Er worden via mail uitnodigingen verstuurd naar alle Belgische leden, maar ook alle andere landen worden via mail via het Europees overkoepelend orgaan uitgenodigd.